Accés al contingut Accés al menú de la secció
Nàutica i busseig  > Nàutica d'esbarjo  > Acadèmies nàutiques
 

Acadèmies i centres nàutics


Acadèmies autoritzades per a l'ensenyament de la nàutica d'esbarjo a Catalunya

Les acadèmies nàutiques són centres d’activitats marítimes que imparteixen la formació teòrica i pràctica necessària per a obtenir les titulacions oficials de nàutica d’esbarjo i la llicència de navegació.

A aquest apartat web, podeu consultar la llista d’acadèmies autoritzades per a l’ensenyament teòric, pràctiques bàsiques i complementàries i cursos de formació en radiocomunicacions, per a l’obtenció dels títols de nàutica d’esbarjo i llicència de navegació a Catalunya

 

Vaixells homologats

Llista de vaixells homologats per impartir pràctiques per a les titulacions nauticoesportives (ordenats per província i escoles).

 

Centres nàutics

Els centres nàutics són centres d'activitats marítimes que, mitjançant la contractació de serveis, ofereixen la possibilitat de fer activitats nauticorecreatives i de pesca, tals com vela lleugera, vela de creuer, piragüisme, motonautica, esquí nautic, pesca esportiva etc.

A aquest apartat web podeu consultar la llista de centres per a la pràctica i l'ensenyament de les activitats nàutiques a Catalunya.

 

Autorització d'acadèmies nàutiques i centres nàutics

Les persones físiques o jurídiques que vulguin exercir la seva activitat com a acadèmia nàutica o centre nàutic, han de sol·licitar autorització a la Direcció General de Pesca i Afers Marítims.

D'altra banda, les escoles i organismes autoritzats per a l'ensenyament de la nàutica d'esbarjo poden sol·licitar autorització per a realitzar pràctiques bàsiques de seguretat i navegació i pràctiques de vela.

A aquest apartat web podeu consultar com sol·licitar aquestes autoritzacions.

 
Data d'actualització: 11.10.2018